FABRICUTA DE PERDELE

FACEBOOK

TOP produse

Livrare

BINE ATI VENIT IN MAGAZINUL NOSTRU!!!

0740.08.37.37

0742.50.18.42

Blog

                      Bine aţi venit pe "FĂBRICUŢA DE PERDELE"

 

      "FĂBRICUŢA DE PERDELE" este o marcă a SC Decorint SRL. Firma noastra s-a înfiiţat în anul 2005 cand economia Romaniei era pe “val”, iar valul venea domol stropind cu stropi de profit pe mal. Am încercat să străbatem această mare a economiei prin zile cu soare, înnourate, cu vijelii sau furtuni în toata regula…. şi încă suntem pe piaţă. Asta şi datorită dorinţei de a trece peste orice obstacol prin: corectitudine, punctualitate, seriozitate, un preţ corect pentru serviciile prestate şi cel mai important doar calitate!

     Profilul firmei noastre este: ,,Îmbinarea utilului cu plăcutul! “ în materie de amenajări şi decoraţiuni atât interioare cât şi exterioare. Mai pe intelesul tuturor design-ul interior sau exterior este o artă care schimbă aspectul şi atmosfera unui loc sau spaţiu printr-un gest simplu de a pune obiectul potrivit la locul potrivit.

 

 

        De ce fabricuţa de perdele???

         Minim 3 motive ca sa ne alegeţi:
           Casa ta este un loc special şi am fi foarte onoraţi să dezvoltam împreună o soluţie creativă care să satisfacă dorinţele tale de decorare. Noi suntem ,,făbricuţa de perdele’’ care întâmplator producem orice tratament pentru fereastra ta personalizând-o…fie că ai nevoie de lumină, umbră sau culoare.

          Alături de noi puteţi să vă decoraţi ferestrele cu perdele şi draperii de cea mai bună calitate, la preţuri accesibile. Aţi tinde să credeti că suntem unul dintre sutele de magazine care comercializează perdele şi draperii însă oferta noastră este puţin diferită. Ne axam în primul rand pe produse de cea mai bună calitate, personalizate 100%, clienţii nostri fideli fiind cei care îşi doresc produse autentice. Vă propunem o gamă variantă de perdele şi draperii la comandă, toate aceste produse fiind realizate în funcţie de cerinţele voastre. Ce vă oferim noi?

  • experienţa în realizarea comenzilor de perdele;
  • atelier propriu şi croitori cu experienţă;
  • preţuri accesibile la toată gama de perdele.